Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства у сфері закупівельної логістики (за матеріалами ТОВ «Українська кавова компанія ЛТД») - Клименко, Вікторія Андріївна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»), Дніпро, 2022. Об’єкт дослідження – процес управління підприємством у сфері закупівельної логістики. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з підвищення ефективності діяльності підприємства у сфері закупівельної логістики. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретико-методичні основи управління діяльністю підприємства у сфері закупівельної логістики; наведено методи впровадження аутсорсингу логістичних процесів на підприємстві; надано загальну характеристику ТОВ «Українська кавова компанія ЛТД»; проведено аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства; проаналізовано функціонування підприємства на основі логістичного підходу; запропоновано проєкт заходів з підвищення ефективності діяльності ТОВ «Українська кавова компанія ЛТД» у сфері закупівельної логістики; обґрунтовано економічну ефективність реалізації стратегії аутсорсингу у сфері закупівельної логістики на підприємстві
Ways to increase the efficiency of an enterprise in the field of procurement logistics (based on the materials of LLC “Ukrainian Coffee Company LTD”)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»), Дніпро, 2022. Об’єкт дослідження – процес управління підприємством у сфері закупівельної логістики. Мета кваліфікаційної роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій з підвищення ефективності діяльності підприємства у сфері закупівельної логістики. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: розглянуто теоретико-методичні основи управління діяльністю підприємства у сфері закупівельної логістики; наведено методи впровадження аутсорсингу логістичних процесів на підприємстві; надано загальну характеристику ТОВ «Українська кавова компанія ЛТД»; проведено аналіз виробничо-господарської діяльності підприємства; проаналізовано функціонування підприємства на основі логістичного підходу; запропоновано проєкт заходів з підвищення ефективності діяльності ТОВ «Українська кавова компанія ЛТД» у сфері закупівельної логістики; обґрунтовано економічну ефективність реалізації стратегії аутсорсингу у сфері закупівельної логістики на підприємстві
Keywords: АУТСОРСИНГ, ЗАКУПІВЕЛЬНА ЛОГІСТИКА, ПІДПРИЄМСТВО, УПРАВЛІННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ