Удосконалення технології очищення води коагуляторами - Бельтюкова Є. А (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студентки Бельтюкової Єлизавети Андріївни академічної групи 161-21-1 ФПНТ спеціальності 161 Хімічні технології та інженерія Метою роботи є удосконалення технології очищення води коагуляторами, отримання коагулянту очищення води із використанням механохімічної активації та використання мінералів, що є в Україні, що здешевлює вартість коагулянтів
Keywords: гідроаргіліт; коагулянт; твердофазний сінтез; механохімічна активація