До питання моделювання та прогнозу стану порід при високошвидкісному вийманні тонких вугільних пластів - Тимошенко, Є. В. (My University, 2011)
В статті представлені результати моделювання та прогноз стану порід при високій швидкості посування очисного вибою при вийманні тонких вугільних пластів в умовах ПАТ «Шахтоуправління «Покровське».

В статье представлены результаты моделирования и прогноза состояния пород при высокой скорости подвигания очистного забоя при выемке тонких угольных пластов в условиях ПАО «Шахтоуправление «Покровское».

The results of modeling and forecasting the state of rock at high speed longwall advance excavation at thin coal seams in the PJSC "Shahtoupravlenie" Pokrovskoe" are described.
Keywords: гірський тиск; горное давление; напряженное состояние пород; напружений стан порід; тонкий угольный пласт; тонкий вугільний пласт