Розробка технічного проєкту нижнього приводного валка дробарки типу - Собещакова Дарина Ігорівна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Собещакової Дарини Ігорівни академічної групи 133-19ск-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розробка конструкторської документації приводного нижнього валка чотиривалкової дробарки.
Keywords: чотиривалкова дробарка; валок; кінцево-елементний аналіз; напруга; напружено-деформований стан