Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю продукції (за матеріалами ТОВ «Техмолпром») - Шелудько, Анастасія Вячеславівна (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ТОВ «Техмолпром». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто Сутність конкурентоспроможності продукції, проаналізовано Фактори конкурентоспроможності продукції; досліджено Система забезпечення конкурентоспроможності продукції; наведено загальну характеристику ТОВ «Техмолпром»; проаналізовано основні техніко-економічні показник його діяльності; здійснено аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства; обгрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства
Substantiation of effectiveness of managerial solution in production competitiveness management (based on the materials of LLC “Techmolprom”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – процес управління конкурентоспроможністю продукції підприємства ТОВ «Техмолпром». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності управління конкурентоспроможністю продукції. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто Сутність конкурентоспроможності продукції, проаналізовано Фактори конкурентоспроможності продукції; досліджено Система забезпечення конкурентоспроможності продукції; наведено загальну характеристику ТОВ «Техмолпром»; проаналізовано основні техніко-економічні показник його діяльності; здійснено аналіз конкурентоспроможності продукції підприємства; запропоновано шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства; обгрунтовано економічну доцільність запропонованих заходів щодо підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства
Keywords: КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ, УПРАВЛІННЯ, ПІДПРИЄМСТВО, УПРАВЛІНСЬКЕ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ