Дослідження можливості використання CHLORELLA VULGARIS для очистки стічних вод від важких металів - Шило, Д. О.; Клімкіна, І. І. (НТУ ДП, 2022)
Забруднення водного середовища важкими металами представляє собою серйозну та складну проблему. Тривалий вплив важких металів на організм людини може призводити до таких захворювань як рак, гостра та хронічна ниркова недостатність, хвороби серцево-судинної та нервової системи.
Keywords: забруднення водного середовища; важкі метали; вплив важких металів на організм людини; Chlorella vulgaris; очистка стічних вод від важких металів