Проект модернізації автотранспортного цеха Трамвайного депо № 3 на вул. Миколи Руденка, б. 67 у м. Дніпро з розробкою технології регулювання клапанів газорозподільчого механізму - Герешко, Андрій Іванович (My University, 2021)
Модернізація автотранспорнтого цеху трамвайного депо, в зв'язку зі збільшенням об’єму рухомого складу, розрахунок виробничого корпусу, підбір обладнання для дільниці регулювання клапанів газорозподільчого механізму
Reconstruction project for the motor transport shop at the Tram Depot No. 3, 67 Mykola Rudenko St., Dnipro, for the development of technology of the valve adjustment in the gas distributing mechanism
Keywords: Вантажний автомобіль; автотранспортний цех; модернізація; регулювання клапанів газорозподільчого механізму