Частотна сумістність приводних систем з динамікою бурових верстатів - Хілов, В. С.; Кобилянський, С. В. (Журфонд, 2019)
Наведено результати оцінки експериментальних досліджень ступеня впливу типів приводних систем і бурових установок на рівень вібрації ставу, що виникають при бурінні в гірничо-геологічних умовах Центрального гірничо-збагачувального комбінату.
Keywords: бурова установка; научная публикация НГУ 2019; вибрация в горном деле; вібрація в гірничій справі