Розробка параметрів технології виїмки вугілля очисними комбайнами пласта С8н шахти «Дніпровська» ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» - Роговський, Матвій Віталійович (My University, 2020)
Ідея кваліфікаційної роботи полягає в розробці та використанні економіко-математичних моделей для обґрунтування нової структури механізованого комплексу.
Keywords: ШАХТА, ВУГІЛЛЯ, ПЛАСТ, КОМПЛЕКС, КОМБАЙН, ВЕНТИЛЯЦІЯ, ОХОРОНА ПРАЦІ .