Напружено-деформований стан плоского гумотросового каната при взаємодії із затискними елементами причіпного пристрою - Колосов, Д. Л. (My University, 2010)
Розглянуті питання, пов'язані із особливостями конструкції причіпних пристроїв, прийнятних для плоских тягових органів; Отриманно математичну модель напружено-деформованного стану гумотросового каната в затискачах причіпного пристрою
Keywords: напружено-деформований стан; плоский гумотросовий канат