Розробка online-сервісу тестування знань здобувачів - Атрошенко Андрій Анатолійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Атрошенко Андрія Анатолійовича академічної групи 126-21-1 ФІТ спеціальності 126 Інформаційні системи та технології. Мета роботи – створення простого та зручного сервісу для проведення тестування.
Keywords: авторизація; тестування знань; javascript; node.js; online-cepbic; postgresql; react; rest api