Комп'ютерна система компанії "Воля" з реалізацією налаштування, безпеки та підключень будинків до мереж - Грива, Данило Юрійович (My University, 2023)
Об’єкт впровадження: комп'ютерна система компанії "Воля" з реалізацією підключення будинку до мережі, налаштування та безпеки мережі. Мета: моделювання мережевого проекту для реалізації відділів управління та системи підключення будинків до мережі. Проектування мережі інтернет-провайдера розрахована на підключення абонентів до мережі інтернет. Система вміщує в собі технічну підтримку користувачів, підрозділів управління та обслуговування мережі. Надання послуг виконується в підрозділах технічної підтримки.
Keywords: ІНТЕРНЕТ, ПРОВАЙДЕР, ВИТА ПАРА, ОПТОВОЛОКНО, WAN, LAN