Проєкт будівництва блокованих модульних будинків в селі Новоолександрівка Дніпропетровської області - Петренко, М.О. (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота: 110 с., 13 табл., 11 Рисунок , 2 дод., 15 джерела. ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК, СХЕМА БУДІВНИЦТВА, ПРОЕКТ БУДІВЛІ, БЛОКОВАНІ МОДУЛЬНІ БУДИНКИ, СТІНОВІ ПАНЕЛІ, РЕБЕРНІ ПЛИТИ ПЕРЕКРИТТЯ, РОЗРАХУНОК РЕБЕРНИХ ПЛИТ ПЕРЕКРИТТЯ, ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РОБІТ. Об’єкт роботи – група двоповерхових житлових блокованих модульних будівників в селі Новоолександрівка Дніпропетровської області. Мета роботи – запроектувати групу двоповерхових житлових блокованих модульних будівників враховуючи сучасні тенденції до швидкого зведення будівель та розвитку будівництва у сільській місцевості. Методи роботи – розроблення робочих креслень, технічні розрахунки з обґрунтуванням вибору технології та конструктивних елементів будівлі, розроблення технологічних карт, визначення техніко-економічних показників будівництва. Результати та їх новизна – розроблена та обґрунтована технологія зведення групи двоповерхових житлових блокованих модульних будівників з використанням залізобетонних панелей, розроблені архітектурні креслення та технологічні схеми з улаштування монолітного стрічкового фундаменту та встановлення стінових панелей і балок перекриття будівель, виконано теплотехнічний розрахунок, розраховані реберні балки перекриття, розроблені технологічні карти та схеми, розрахована економіка будівництва та отримано економічний ефект. Сфера застосування – технології спорудження об’єктів цивільного будівництва. Практичне значення роботи – підвищення строків будівництва та розвиток сільського будівництва.

Qualification work: 110 pages, 13 tables, 11 figure, 2 appendices, 15 sources. RESIDENTIAL BUILDING, CONSTRUCTION SCHEME, BUILDING DESIGN, LOCKED MODULAR BUILDINGS, WALL PANELS, RIB FLOOR PLATES, CALCULATION OF OVERPACK RIBS, TECHNOLOGY AND ORGANIZATION OF WORKS. The object of work is a group of two-storey residential block modular builders in the village of Novooleksandrivka, Dnipropetrovsk region. The purpose of the work is to design a group of two-storey residential block modular builders taking into account current trends in the rapid construction of buildings and the development of construction in rural areas. Methods of work – development of working drawings, technical calculations justifying the choice of technology and structural elements of the building, development of technological maps, determination of technical and economic indicators of construction. The results and their novelty – developed and substantiated technology for the construction of a group of two-storey residential block modular builders using reinforced concrete panels, developed architectural drawings and technological schemes for the arrangement of monolithic strip foundation and installation of wall panels and beams of floors, technological maps and schemes are developed, construction economics is calculated and economic effect is obtained. Scope – technologies of construction of civil engineering objects. The practical significance of the work is to increase the construction time and the development of rural construction.
Keywords: ЖИТЛОВИЙ БУДИНОК; СХЕМА БУДІВНИЦТВА; БЛОКОВАНІ МОДУЛЬНІ БУДИНКИ; СТІНОВІ ПАНЕЛІ; РЕБЕРНІ ПЛИТИ ПЕРЕКРИТТЯ