Проектування ковшового елеватора для зерна з продуктивністю 20 т/год - Макор’ян, К. В.; Кухар, В. Ю. (НТУ ДП, 2022)
Технологічні та конструктивні параметри вертикального ковшового елеватора продуктивністю 20т/год
Keywords: вертикальний ковшовий елеватор; зернопереробні підприємства; робоча документація