Дослідження і інтеграція системи Solid Simulation в розрахунок автоматизованої технології обробки деталі «Щит» на верстаті з ЧПК - Чорнобривець Артем (My University, 2024)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем