Порівняльна граматика англійської та української мов : методичні рекомендації до семінарських занять для здобувачів ступеня бакалавра освітньо-професійної програми «Германські мови (переклад включно), перша – англійська» зі спеціальності 035 Філологія - Бердник Л. В. (НТУ "ДП", 2024)
Методичні рекомендації до самостійної роботи призначені для студентів спеціальності 035 Філологія, які здобувають освітній ступінь бакалавра. Матеріали методичних рекомендацій стануть у пригоді для самостійного опрацювання тем з курсу «Порівняльна граматика англійської та української мов» студентами під час підготовки до екзамену: містять питання екзаменаційних білетів, що охоплюють різні аспекти знань з дисципліни; зразки тестових завдань; критерії оцінювання результатів навчання.
Keywords: порівняльна граматика; англійська мова; українська мова; германські мови