Вдосконалення системи передачі зображень по вузькосмуговим каналам зв’язку - Ліпкін, Микита Олексійович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі розглянуті існуючі системи передачі зображень; детально розглянута система передачі зображення по вузькосмуговому каналу зв'язку; відмодельована система передачі зображення, а також виявлено, що технічним перевагою проектованої системи є передача кодованих зображень по вузькосмуговим каналах зв'язку смугою 12,5 або 25 кГц в діапазонах голосового радіотелефонного зв'язку.
Keywords: ПЕРЕДАЧА ДАННИХ, ЗОБРАЖЕННЯ, КАНАЛ ЗВ'ЯЗКУ ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ, ВІДЕОСИГНАЛ