Методологія забезпечення кібербезпеки у віртуальних банківських системах - Наумовець, Сергій Кирилович (My University, 2022)
У роботі проаналізовано актуальні загрози та ризики про роботі у хмарному середовищу, запропоновано рекомендації щодо вибору на-дійного провайдера. Запропоновано вибір сервісів провайдера для впрова-дження в банківську систему. Запропоновано методи вирішення актуальних ризиків при роботі у хмарному середовищі.
Keywords: КЛЮЧОВІ СЛОВА: : АНАЛІЗ ІНФОРМАЦІЙНИХ РИЗИКІВ, ХМАРНІ ТЕХНОЛОГІЇ, ХМАРНА МОДЕЛЬ РОЗРАХУНКІВ, IaaS, SaaS, PaaS, ЗАГРО-ЗИ, SLA, УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ, ХМАРНІ СЕРВІСИ