Ідентифікація об’єкта керування при автоматичному регулюванні температури в приміщенні - Родіков Г.В.; Воскобойник Є.К. (НТУ "ДП", 2024)
Регулювання при клімат-контролю в старих будівлях на сьогодні жодним чином не можливо назвати оптимальним, як із точки зору ефективності використання теплоносіїв, так і точного вибору температури у кімнаті. У старих будівлях часто використовуються матеріали, що не забезпечують належної теплоізоляції (деревина, цегла, бетон без термічних вставок). Це призводить до швидкої втрати тепла через стіни, вікна, підлогу і дах, що вимагає постійного нагрівання приміщення для підтримки комфортної температури.
Keywords: автоматичне регулювання; температура в приміщенні; ідентифікація об’єкта