Цифрова взаємодія органів публічного управління і громадськості: експрес-огляд результатів сучасних досліджень - Бешта О. О. (НТУ «ДП», 2024)
Як зазначалося у попередніх публікаціях за участі представників кафедри державного управління і місцевого самоврядування НТУ «Дніпровська політехніка»: в Україні реформа цифровізації реалізовувалася спільно та задля підтримки реформи децентралізації влади із метою суттєвого покращення якості державних послуг і адміністративних процесів (1); незважаючи на воєнний стан, українські територіальні громади продовжують цифрову трансформацію, зокрема у межах реалізації регіональних програм (2); саме у період повномасштабного вторгнення рф у 2022-2024 роках суттєво активізувалися громадські ініціативи щодо спів-розроблення і співпостачання публічних послуг, зокрема, цифрових.
Keywords: органи публічного управління; цифрова взаємодія