Обґрунтування ефективності рішень щодо удосконалення управління господарською діяльністю підприємства - Семенова Катерина Максимівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес управління господарською діяльністю ТОВ «АВМ-ПРОМ». Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення управління господарською діяльністю підприємства ТОВ «АВМ-ПРОМ». Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: досліджено теоретичні основи управління господарською діяльністю підприємства; охарактеризовано ТОВ «АВМ-ПРОМ»; проаналізовано основні результати діяльності; проведено аналіз активів, капіталу та фінансового стану підприємства; здійснено аналіз рентабельності підприємства; проаналізована ефективність використання персоналу, здійснено аналіз оборотних активів; розроблено і обґрунтовано заходи з удосконалення управління господарською діяльністю ТОВ «АВМ-ПРОМ».
Substantiation of the effectiveness of decisions to improve the management of enterprise's economic activities
Keywords: господарська діяльність; дохід; ефективність; підприємство; прибуток; управління