ОРГАНІЗАЦІЙНІ ЗАХОДИ ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЙНИХ АКТИВІВ ОРГАНІЗАЦІЇ ВІД АНТРОПОГЕННИХ ЗАГРОЗ - Малєєва, Д.В. (ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ", 2012)
У роботі розглянуться організаційні заходи захисту інформаційних активів, що необхідні для запобігання витоку інформації від антропогенних загроз.