Обчислення рівнів звукового тиску октавних смугах частот у розрахункових точках на виробництві (на прикладі дробильно-сортувальних комплексів) - Сафонов, В. В.; Абракітов, В. Е.; Мелашич, В. В.; Харачих, Г. І. (My University, 2009)
Надаеться методика розрахунків очікуваних рівнів шуму на промислових теріторіях. Надаеться карта шуму, яка виконана за допомогою даної методики та за допомогою методу вимірювання шуму на місцях його генерації.
Надаеться методика розрахунків очікуваних рівнів шуму на промислових теріторіях. Надаеться карта шуму, яка виконана за допомогою даної методики та за допомогою методу вимірювання шуму на місцях його генерації.