Напрями розвитку підприємницької діяльності у сфері логістичних послуг - Вакулінського Олександра Олеговича (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота на тему «Напрями розвитку підприємницької діяльності у сфері логістичних послуг» включає 49 сторінки, 6 рисунків, 14 використаних джерел. Об’єкт дослідження – процес організації логістичної діяльності на підприємствах. Предмет дослідження – сукупність теоретичних положень, методичних підходів та практичних рекомендацій щодо організації логістичної діяльності на підприємстві. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення існуючої системи логістики задля своєчасної доставки продукції. Методи дослідження – узагальнення і систематизація, графічний, аналіз. Результати роботи. У першому розділі досліджені теоретичні засади організації логістичної діяльності на підприємствах. У другому розділі проведені аналіз та оцінка діяльності ТОВ «АЛЬБАКОР». У третьому розділі розглянуті напрями удосконалення логістичної системи ТОВ «АЛЬБАКОР». Сфера практичного застосування результатів роботи можуть бути використані виробничими компаніями при розробці та впровадженні заходів, спрямованих на удосконалення логістики.
ЛОГІСТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЛОГІСТИЧНА СИСТЕМА, ЕФЕКТИВНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК, УПРАВЛІННЯ.
Keywords: ЛОГІСТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЛОГІСТИЧНА СИСТЕМА, ЕФЕКТИВНІСТЬ, УПРАВЛІННЯ ЛАНЦЮГАМИ ПОСТАВОК, УПРАВЛІННЯ.