Виникнення елктротранспорту та його переваги і недоліки - Ступак, Святослав Володимирович; Бобров, Олексій Володимирович (My University, 2023)
Електротранспорт - вид транспорту, що використовує як джерело енергії електрику, а в приводі використовується - тяговий електродвигун. Його основними перевагами перед транспортом із двигунами зовнішнього або внутрішнього згоряння є більш висока продуктивність та екологічність
Keywords: електропривод; електротранспорт; метрополітен