Михайленко, І.І.І.І.Михайленко2024-12-072024-12-072020-12Михайленко І.І. Удосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. Дніпра : кваліфікаційна робота ступеня магістра / І.І. Михайленко - Дніпро : 2020. - 115 с.http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/168235Мета дослідження -підвищення ефективності транспортного процесу перевезення ковбасної продукції до спеціалізованих малих торгівельних точок м. Дніпра рухомим складом м’ясної фабрики.ukСТРОК ДОСТАВКИРУХОМИЙ СКЛАДМАРШРУТИЗАЦІЯТЕХНІКО-ЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИТРАНСПОРТНІ ВИТРАТИЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТУдосконалення системи доставки ковбасної продукції до торгівельної мережі м. ДніпраLearning Object