Обґрунтування ефективності управлінських рішень у сфері мотивації персоналу (за матеріалами ТОВ «СІЛЬПО-ФУД») - Пригунов Герман Глібович (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2024. Об’єктом розроблення виступають процеси мотивації персоналу підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування й розробка рішень щодо ефективної мотивації персоналу підприємства і, як наслідок, підвищення продуктивності його праці. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: - проаналізовано теоретичні засади мотивації персоналу підприємства; визначено основні проблеми виробничо-господарської діяльності досліджуваного підприємства на основі оцінки ринкового середовища, техніко-економічних показників та прогнозу умов розвитку діяльності; обґрунтовано рекомендації забезпечення ефективної мотивації персоналу підприємства і підвищення продуктивності його праці.
Substantiation of managerial decisions in the field of motivation and labor productivity of personnel (based on the materials of JSC “INFINITI PROFIT”)
Keywords: мотивація; персонал; вартість праці; оцінка; мотиваційний потенціал; управління; ефективність