Впровадження стратегії диверсифікації як засобу реалізації бізнес-потенціалу сільськогосподарського підприємства - Кислов Антон Валерійович (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента Кислова Антона Валерійовича академічної групи 076м-22з-1 ФМ спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Метою роботи є розвиток теоретико-методичних підходів та розробка практичних рекомендації щодо активізації розвитку сільськогосподарських підприємств на основі диверсифікації їх діяльності в ринкових умовах господарювання
Keywords: диверсифікація; сільськогосподарське підприємство; стратегія; механізм; діяльність; оцінювання; підприємництво; управління