Сучасний стан розвитку туристичного бізнесу в Туреччині - Голенко, Еліна; Бойко, Зоя (My University, 2023)
Туреччина вважається однією з найкращих туристичних країн. Західноазійська країна знаходиться на території Західної Азії та є частиною Балканського півострова Європи Країна славиться великою кількістю історичних памʼяток, неймовірними пейзажами, горами, традиціями, а також омивається чотирма морями: Середземним, Егейським, Мармуровим та Чорним. Туреччина з кожним роком розвивається у сфері туристичного бізнесу та має багато попиту завдяки сучасній інфраструктурі, різноманітності екскурсій.
Keywords: міжнародний туризм; туризм в Туреччині; туристисчні послуги