До питання про виникнення земельних прав - Ковач, Денис Леонідович (My University, 2014)
Проведення в Україні земельної реформи зумовлює необхідність теоретичного осмислення процедури виникнення прававласності на земельну ділянку та права користування земельною ділянкою.
Keywords: земельная реформа; земельна реформа; земельне право; земельное право; право собственности на землю; право власності на землю