Класифікація ризиків венчурного інвестування - Жовтанецький Н. О. (Економічний вісник НГУ, 2008)
Висвітлюються проблеми і перспективи створення ефективно функціонуючого фінансового механізму інноваційного розвитку підприємств в Україні. Розроблено модель, яка забезпечує формування стратегії інноваційного розвитку підприємства. Problems and prospects of effectively functioning financial mechanism's creation of innovative enterprise development in Ukraine are lighted. A model is developed, which provides forming of the innovative strategy enterprises' development.