Визначення вмісту органічного вуглецю в чорноземах звичайних за допомогою кольорових показників - Ільченко, А. С.; Горбань, В. А. (НТУ ДП, 2022)
Метою роботи було визначення можливості використання кольорових показників для оцінки вмісту органічного вуглецю у чорноземах звичайних. Об’єктом дослідження було обрано колір чорноземів звичайних і вміст органічного вуглецю, а предметом дослідження – взаємозв’язок між вмістом ОВҐ та кольоровими показниками чорноземів звичайних.
Keywords: кольорові показники; вміст органічного вуглецю; чорнозем звичайний