Проект реконструкції станції технічного обслуговування автомобілів "Автопортал" на вулиці Космічна, 45 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни заднього бамперу - Касьян, Артем Дмитрович (НТУДП, 2023)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування автомобілів "Автопортал" на вулиці Космічна, 45 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни заднього бамперу
Проект реконструкції станції технічного обслуговування автомобілів "Автопортал" на вулиці Космічна, 45 у м. Дніпро з вдосконаленням технології заміни заднього бамперу
Keywords: автотранспортне підприємство, задній бампер, фінанси, операційно-технологічна карта, виробничий корпус, ергономічні ризики