Аналіз та розробка системи підтримки прийняття рішень на ринку цінних паперів - Бруй, Артем (My University, 2022)
Ціль роботи: Розробити бота - помічника для надання рекомендацій згідно з поставленим запитом спираючись на аналіз новинних порталів і стану фінансових активів.

Практична цінність розробленого продукту полягає в тому, що маючи такий продукт, користувач зберігає велику кількість часу на пошук потрібної йому інформації, а також зможе бачити прогнози стосовно майбутньої ціни певних акцій, це має покращити його фінансове становище.

Галузь застосування: ринки цінних паперів.
Основні задачі: 1.Виявити причини, коливань на фінансовому ринку та критерії, що характеризують нинішній стан ринку заради виявлення оптимальних вхідних та вихідних параметрів необхідних для керування фінансовими активами. 2.Аналіз можливості розробки бота - помічника для довірчого управління фінансовими активами. 3. Створення рекомендацій щодо розробки бота - помічника порад у сфері управління фінансовими активами.
Keywords: АВТОМАТИЗОВАНИЙ ПОМІЧНК; НОВИННИЙ ПОРТАЛ; ОПТИМІЗАЦІЯ ПОРТФЕЛЯ; ПАРСИНГ САЙТІВ; СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ