Особливості технології буріння похило-скерованих та горизонтальних свердловин - Лендьєл, Р. В.; Ігнатов, А. О. (НТУ ДП, 2022)
Спорудження свердловин відноситься до високотехнологічних і витратних процесів, які здійснюються за допомогою специфічних техніки і технологій. Підвищення ефективності буріння вимагає удосконалення існуючих, розробки та впровадження інноваційних технологій, застосування високопродуктивних бурових установок, обладнання та інструменту.
Keywords: буріння; свердловина