Обґрунтування параметрів полімерних композитів у якості армуючих елементів бетонних конструкції - Черкашин, Михайло, Олегович (НТУДП, 2022)
Мета роботи – розробка конструкції автомобільного навісу з даховою сонячною електростанцією із урахуванням кліматичних чинників та параметрів ефективної електрогенерації відповідно до кліматичного та географічного положення об’єкту будівництва – територія подвір’я НТУ «Дніпровська політехніка». Об’єкт розроблення – експлуатація автомобільного навісу із сонячною електростанцією.
Keywords: АВТОМОБІЛЬНИЙ НАВІС, СОНЯЧНА ЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ, ВІТРОВІ НАВАНТАЖЕННЯ, ОЖЕЛЕДНІ НАВАНТАЖЕННЯ, МЕТАЛЕВА КОНСТРУКЦІЯ, ЕКОНОМІЧНІ ПОКАЗНИКИ.