Мамедов, ВеліВеліМамедов2020-07-112020-07-112020-06http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/155515Метою даної кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності процесу перевезень хлібобулочних виробів споживачам рухомим складом підприємствавиробника за рахунок розробки технологічного процесу перевезення. Об’єктом дослідження є транспортний процес перевезення тарноштучних вантажів автомобільним транспортом. Досягнення поставленої мети можливе шляхом вирішення наступних задач: - аналіз об’єкту дослідження та сучасної організації перевезень хлібобулочних виробів на підприємстві з виявленням слабких сторін і недоліків та пошуком шляхів вдосконалення; - проведення маркетингового дослідження ринку хліба, прогнозування об’ємів перевезень для наступних періодів; - розробка раціональних розвізних маршрутів доставки вантажів; - вибір ефективного рухомого складу для роботи на маршрутах; - розробка графіку руху автомобілів; - розрахунок техніко-експлуатаційних та визначення економічної ефективності роботи обраних автомобілів на призначених маршрутахukМАРШРУТИЗАЦІЯ, ПРОДУКТИВНІСТЬ, ГРАФІК РУХУ, ТЕХНІКОЕКСПЛУАТАЦІЙНІ ПОКАЗНИКИ, ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬРозробка транспортно-технологічної схеми доставки власної продукції з пекарні в торгівельну мережу м. ПавлоградOther