Розробка системи енергопостачання Палацу водних видів спорту «Метеор» з використанням відновлюваних джерел енергії - Чумаков, Микита Олександрович (My University, 2020)
Робота присвячена вирішенню завдань енергопостачання спортивного комплексу «Метеор» на основі застосування відновлюваних джерел енергії, є актуальною. Використання поновлюваних джерел енергії для зазначеної мети дозволяє знизити витрату значного обсягу енергоносіїв для теплопостачання приміщень, і отримати істотну економію коштів на обігрів приміщення, в холодну пору року і кондиціонування повітря в теплий період. У роботі обґрунтовано засто- сування для цілей теплопостачання теплового насоса працює по системі «вода- вода», і забезпечує потребу в гарячій воді для цілей гарячого водопостачання. Розробка система освітлення на основі сонячних панелей.
Keywords: ЕНЕРГЕТИКА; ТЕПЛОВІ НАСОСИ; ЕНЕРГОАУДИТ; СОНЯЧНІ ПАНЕЛІ