Життя без шкідливих звичок - Нельга, О. С.; Борисовська, О. О. (My University, 2013)
Стійка тенденція до погіршення здоров’я молоді – найгостріша проблема сьогодення, і шкідливі звички відносяться до найбільш серйозних проблем суспільства, які торкаються здоров’я.
Keywords: шкідлива звичка; сучасна молодь; здоровий спосіб життя; соціальна проблема; вредная привычка; современная молодежь; здоровый способ жизни; социальная проблема