Удосконалення технологічної системи транспорту при подальшому розвитку гірничих робіт в умовах Новопавлівського гранітного кар’єру - Трач, Олександр (My University, 2020)
Мета роботи: підвищення ефективності транспортування гірничої маси і ведення видобувних робіт на кар'єрі.
Keywords: дмпломна робота, мета, кваліфікаційна робота