Модернізація дискового живильника з детальною розробкою привода - Ніколаєнко Дмитро Павлович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Ніколаєнко Дмитра Павловича академічної групи 133-21-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є розрахувати конструктивні параметри та розробити конструкторську документацію на модернізований привід дискового живильника
Keywords: дисковий живильник; привід; модернізація; осьове навантаження; надійність; ремонтопридатність; стандартність