Достижения школы геофизики - Тяпкин, К. Ф. (My University, 2009)
Викладено основні досягнення у наукових дослідженнях, які проводились співробітниками кафедри геофізичних методів розвідки НГУ протягом останніх 10 років, і вказані навчальні керівництва, що створені на основі цих досліджень для студентів університетів.

Here are exposed the main scientific achievements at the Geophysical Prospecting Department of the National Mining University for the last 10 year, as well as the manuals for undergraduate and postgraduate students.
Keywords: землетруси; землетрясения; тектоносфера; школа геофизики