Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення ефективності діяльності підприємства - Горожанська Тетяна Сергіївна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення ефективності діяльності підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: розглянуто зміст, види та роль ефективності діяльності підприємства; досліджено фактори впливу на економічну ефективність підприємства; оцінено методичний підхід до оцінювання ефективності діяльності підприємства; здійснено аналіз загальної характеристика діяльності ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс»; проаналізовано економічні показники діяльності ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс»; проаналізовано фінансові показники діяльності ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс»; обґрунтовано необхідність провадження заходів щодо забезпечення лояльності споживачів до ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс»; впроваджено заходи позиціонування у ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс» та оцінено їх ефективність.
Substantiation of managerial decisions to increase the efficiency of an enterprise
Горожанська Т.С. Обґрунтування управлінських рішень щодо підвищення ефективності діяльності підприємства / Т.С. Горожанська. – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 63 с.
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ; УПРАВЛІННЯ; ОЦІНЮВАННЯ; ЛОЯЛЬНІСТЬ СПОЖИВАЧІВ; ПОЗИЦІОНУВАННЯ