Розробка математичної моделі прискореного планування перевезень вантажів при виконанні волонтерських задач - Могилевський, Олександр (My University, 2024)
Мета досліджень: підвищення ефективності перевезень вантажів при виконанні волонтерських задач.

Практична цінність отриманих результатів полягає в можливості мінімізації витрат часу на перевезення вантажів та адаптації розробленої моделі до умов конкретної організації.
В спеціальному розділі розроблено математичну модель прискореного планування перевезень, що враховує технічні та технологічні обмеження для оптимізації маршрутів і мінімізації витрат часу. Модель протестована у реальних умовах.
Keywords: СИСТЕМНИЙ АНАЛІЗ; математична модель; планування