Дослідження можливості застосування шламу кальцієвої селітри для очищення міської стічної води від фосфатів - Власян, С. В.; Волошин, М. Д.; Шестозуб, А. Б.; Іванченко, А. В. (My University, 2012)
Досліджена можливість застосування шламу виробництва кальцієвої селітри ПрАТ «Хімдивізіон», як коагулянту для очищення міської стічної води від фосфатів.

Исследована возможность применения шлама производства кальциевой селитры ЧАТ "Химдивизион", в качестве коагулянта для очистки городской сточной воды от фосфатов.

Investigational possibility of application of shlamu of production of calcium saltpetre of «Сhimdyvizion", as to the coagulant for city flow water treatment from phosphates.
Keywords: кальциевая селитра; кальцієва селітра; коагулянты для очистки воды; коагулянти для очищення води; сточные воды; стічні води; шлам