Інформаційні проблеми розвитку фінансового вектора економіки та механізми їх вирішення - Горенко, Т. І.; Андріяш, О. В. (My University, 2015)
Розглянуто фінансову діяльність як форму соціальної комунікації, ризики що виникають в результаті обміну інформацією між окремими особами, соціальними групами та державою, роль бібліотечних інформаційно-аналітичних структур в створенні якісних фінансових інформаційних ресурсів.

The financial activity as the form of social communication, risks resulting from information exchange between individuals, social groups and the state, the role of library information-analytical structures in creation of qualitative financial information resources are considered.
Information problems of development of the financial vector of economy and mechanisms of their decision
Keywords: інформаційні технології в бібліотеці; информационные технологии в библиотеке; библиотечная информационно-аналитическая структура; бібліотечна інформаційно-аналітична структура; банківська діяльність; банковская деятельность; финансовые рынки; фінансові ринки; фінансова грамотність; финансовая грамотность; economy; finance; bank activity; financial markets; information infrastructure; financial competence; library; information technologies