Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства (за матеріалами ПрАТ «Комбінат «Придніпровський») - Міщенко, Марія Павлівна (My University, 2020)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – рівень ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю Приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський». Мета роботи – дослідження теоретичних засад прийняття управлінських рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства, аналіз ефективності рішень та визначення шляхів їх підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: обґрунтовано значення рівня ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства, проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Комбінат «Придніпровський», визначено шляхи підвищення ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможності для досліджуваного підприємства та розроблено рекомендації та розроблено пріоритетні ефективні рішення у напрямку управління конкурентоспроможністю.
Substantiation of effectiveness of managerial solutions in enterprise competitiveness management (based on the materials of Private JSC “Prydniprovsky” Combine”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр напряму підготовки 0306 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка», Дніпро, 2020. Об’єкт розроблення – рівень ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю Приватного акціонерного товариства «Комбінат «Придніпровський». Мета роботи – дослідження теоретичних засад прийняття управлінських рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства, аналіз ефективності рішень та визначення шляхів їх підвищення. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: обґрунтовано значення рівня ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства, проаналізовано господарську діяльність ПрАТ «Комбінат «Придніпровський», визначено шляхи підвищення ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможності для досліджуваного підприємства та розроблено рекомендації та розроблено пріоритетні ефективні рішення у напрямку управління конкурентоспроможністю.
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ, КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ, ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА, РІШЕННЯ, УПРАВЛІННЯ, ЯКІСТЬ