Дослідження параметрів процесу взаємодії передньої поверхні леза зі стружкою при токарній обробці поверхонь деталі «Корпус превентора» - Тарасенко Іван (My University, 2023)
Альтернативний технологічний процес виготовлення деталі на сучасних верстатах з програмним керуванням, використовуючи прогресивний ріжучий інструмент та оснащення, за умов використання спеціалізованих інженерних CAD-CAM систем