Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства - Рибалка Владислав Андрійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єкт розроблення – процес обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможності підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: вивчено сутність конкурентоспроможності підприємства, її види та основні чинники впливу; проаналізовано конкурентоспроможність підприємства: внутрішнє і зовнішнє середовище, методи оцінювання; розглянуто формування конкурентоспроможності підприємства в умовах воєнного конфлікту; надано загальну характеристику діяльності підприємства; оцінено конкурентоспроможність ПАТ «Інтерпайп НТЗ»; проаналізовано фінансово-економічні показники підприємства; досліджено необхідність впровадження інноваційно-інвестиційного проєкту на ПАТ «Інтерпайп НТЗ»; розглянуто реалізацію інноваційно-інвестиційного проєкту на підприємстві; оцінено економічну ефективність впровадження інноваційно-інвестиційного проєкту.
Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства
Рибалка В.А. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління конкурентоспроможністю підприємства / В.А. Рибалка. – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 82 с.
Keywords: ВПРОВАДЖЕННЯ; ІННОВАЦІЯ; КОНКУРЕНТНІ ПЕРЕВАГИ; КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПІДПРИЄМСВТА; КОНКУРЕНЦІЯ