Специфіка формування політичної еліти в Україні - Аракелян, Біслан (My University, 2023)
Політична еліта визначає вектор розвитку країни, має великий вплив на процеси, що відбуваються в суспільстві, і відповідає за ефективність державного управління. Розуміння специфіки формування політичної еліти в Україні є важливим для розвитку демократії, зміцнення правової держави та ефективного вирішення соціально- економічних проблем.
Keywords: політична еліта, Україна, формування еліти